Webdizájn, logó tervezés, képszerkesztés

Webdizájn készítésével 2000 óta foglalkozunk, eddigi ügyfeleink visszajelzései alapján megfelelve az elvárásoknak. Magával a dizájnnal, azaz a kreatív dolgok, tárgyak, alkotások készítésével már sokkal régebben közel 15 éve foglalkozunk.

Webdizájn szolgáltatásainkat micro- és kisvállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek ajánljuk leginkább. Minden honlap meghatározó lehet, a látógató első benyomását lényegesen befolyásolhatja, ezért mi figyelünk az esztétikus, a tartalommal harmonizáló megjelenésre. Elvárásait segítünk az aktuális trendhez igazítani.

Amennyiben minket választ a következőket tudjuk ajánlani:

-webdizájn: megoldjuk, hogy a weboldala tetszetős, mégis egyszerű és könnyen értelmezhető legyen, csak azt sugározza az Ön oldalát felkeresőknek, hogy mindent gyorsan, könnyen megtalál és sok információt kap az adott termékről, alkotásról, szolgáltatásról.

-Katalógus készítés: elkészítjük azt a katalógust, amelyre rápillantva szinte eladja magát az Ön által preferált termék, de legalábbis szép küllemű, hasznos kiadványt kap kézhez.

-Szórólap készítés: Igyekszünk az Ön által megadott legtöbb információval ellátni azt, aki olvassa az elkészített szórólapot. Közben nagy hangsúlyt helyezünk a kinézetre is.

-Grafika, fotómontázs: Ebbe a kategóriába soroljuk a logó és a címer elkészítését is, de a fent említett elemekhez elengedhetetlenűl szükséges díszítő elemként, ezek felhasználása. Természetesen megrendelés alapján külön elemként is kérhető a grafika, fotómontázs készítése, vagy fotóalbumok kreációja.

A webdesign és grafika cégének online arculatának kulcsfontosságú elemei. Nagyon sok leendő ügyfele az első benyomását az Ön vállalkozásáról cége weboldalán keresztül szerzi. Ezért fontos, hogy weboldalának online arculata, grafikai elemei és annak szerkezeti elrendezése pontosan illeszkedjenek cége imázsához, értékrendjéhez, célkitűzéseihez.

Miért kulcsfontosságú a jó webdesign?

A webdesign alapvetően három célt szolgál egyidejűleg.

Egyik célja, hogy egyedivé tegye az Ön weboldalát, megkülönböztesse Önt versenytársaitól.

A webdesign másik nagyon fontos funkciója a figyelem és érdeklődés felkeltése. A látogatók megnyerésében a weboldal design és a grafikai megjelenése döntő lehet. Lehet ugyanis egy weboldal tartalma hasznos, izgalmas és érdekes, a látogatókat azonban mindig először a design fogadja. Ha pedig a webdesign nem ízléses és esztétikus, illetve nem vezeti tudatosan látogató figyelmét, könnyen megtörténhet, hogy a látogatók anélkül továbbmennek az oldalról, hogy arra vennék a fáradtságot, hogy egyáltalán beleolvassanak a tartalomba.

A webdesign harmadik, de nem kevésbé fontos funkciója feladata a stratégiai célkitűzéseknek való megfelelés és azok támogatása. Egy weboldal akkor tudja ellátni ténylegesen a funkcióját, ha az mind tartalmilag, mind megjelenésében illeszkedik a cég üzleti stratégiájához.

Milyen a jó webdesign?

Amellett, hogy teljesíti a fenti három követelményt, a webdesign soha nem öncélú. Nem szabad, hogy a design a tartalom és az oldal használhatóságának a rovására menjen, éppen ezért minden körülmények között meg kell hogy feleljen az olyan használhatósági követelményeknek, mint például a felhasználóbarát navigáció vagy a gyors letöltődés.

Hogy mit nyerhet az által, hogy minket választ? Nézzen rá az alábbi honlapokra és, ha tetszik, akkor egy személyes megbeszélésen együtt megalkothatjuk az Ön oldalait is. Ja és még valami, mi megspóroljuk Önnek a legdrágábbat, a SZABADIDEJÉT, és megszabadítjuk a monoton munkától.

Az alább felsorolt oldalak mind, a már megelégedéssel együttműködő ügyfeleink közé sorolhatók. Vannak köztük kicsik és nagyok. Hangsúlyozzuk, hogy ezek a website-ok csakis közös munkával és egyetértéssel tudtak létrejönni.

Ez nem egy olyan kapcsolatteremtő oldal, amire bárki feltölthet és várja hogy legyen valami! Itt háttér is van, ellenörzött adatokkal. Mi nem csak adatokat közlünk, hanem igazi társat találhat nálunk. Hogy mitõl más a cégünk által kínált társkeresés?:

- attól, hogy igazi partnerre találhat nálunk, mert a feltöltött adatokat ellenörizzük,
- attól, hogy az elsõ randin is azt kapja amit várt,
- attól, hogy nem szexuális kapcsolatokat közvetítünk,
- attól, hogy csak regisztrált partnerek láthatják az Ön adatait.
Nálunk biztosan rátalál az Igazi Kapcsolatra, ismerösként üdvözölheti azt akivel találkozót beszélt meg, nincs meglepetés. Regisztráció után képeket tölthet fel magáról, kapcsolatba léphet a regisztrált partnerekkel, ismerkedhet, és mindezt úgy teheti meg, hogy nem kell kiszakadnia a megszokott környezetéböl, nem kell találkahelyeket keresnie. Egy őszinte társkereső oldal azok számára, akik már csalódtak más hasonló oldalakon hamis adatok, fényképek miatt... Az oldalakon megjelenő információk 100%-ban megfelelnek a valóságnak, mert ellenőrizzük.


 
 

Budapest X. kerületében, a Monori u. 1-3 szám alatt található épület a kerület központjában, a Szent László tér, Liget tér szomszédságában, kereskedelmi környezetben helyezkedik el.


 

Cégünk élelmiszer-nagykereskedelmi vállakozás. Immár öt telephelyünkön várjuk ügyfeleinket. Központunk Budapest IV. kerületében, a KÜLSŐ VÁCI ÚT40 -ben található. Minden telephelyünk C+C áruházként is működik. Cégünk a Honi-Coop hálózat tagja, ennek megfelelően a Coop és Honi boltok kiemelt partnereink, ezért Coop márkás termékeket is forgalmazunk, és a Coop akciókban is részt veszünk.


Elektronikus vagyonvédelmi eszközök telepítésével, karbantartásával ezen kívül autóbiztonságtechnikai eszközök, beszerelésével foglalkozik:
- Behatolásjelző riasztórendszerek, távfelügyeletre csatlakozással
- Tűzjelző rendszerek
- Beléptető rendszerek
- Kamerás megfigyelő rendszerek
- Épülethangosító rendszerek
- Autóriasztók


Egy frekventált helyen lévő üzlet termékei gobelinből, úgy mint kézitákák, táskák, kiegészítők, díszpárnák.


  • Az üdülés, nyaralás, kikapcsolódás egy formája . SZANAZUG-LAK

Gyulától 8 Km-re, Békéscsabától 16 Km-re a Fekete és Fehér kőrös összefolyásánál ( Gyulai oldalon) kényelmes elhelyezést nyújtó csendes nyaralónkban kínálunk üdülési lehetőséget 1-4 (kérésre + 2 fő) részére


Szolárium stúdió Dabas-Gyón a Gordiusz üzletházban. Minden igényt kielégítő, álló és fekvő szoláriumokkal várják a kedves vendégeket.


  • Internetes áruház főleg mágnesterápiás termékeknek, de a kínálat folyamatosan bővül WEBÁRUHÁZ-ECOMAGNET

Az itt található termékkínálatban megtalál mindent, amit a mágnesterápiás termékek nyújthatnak, legyen az az Ön otthonában, az otthona körül. A termékek segítenek Önnek a jobb közérzet kialakításában, az egészsége megörzésében, de hasznos lehet a kedvenceinek is, legyen szó kutyáról, macskáról vagy akár lóról is.


Mindent megtudhat az általuk forgalmazott mágnesterápiás termékekről, használatukról, kinézetükről és egyéb tulajdonságaikról. Kapcsolatba léphet a forgalmazóval, érdeklődhet Önt érdeklő dolgokról a temékekkel kapcsolatban.


A lap tetejéreA lap tetejére...